Case 1 - Het Heksepaadje Case 2 - Dorpskerk Case 3 - Jan de Raadtkade Case 4 - Flat in Spijkenisse Case 5 - Slot Ravesteijn
Het Heksenpaadje is een bijnaam voor een bijna ondoordringbaar pad dwars door het Ruigeplaatbos in Hoogvliet.Volgens de verhalen zouden zich er 1 of 2 mensen moeten hebben verhangen.Sommigen die onlangs in het bos hun hond uitlieten vertelden over een ‘negatief gevoel’ dat daar zou heersen. Ook meenden zij dat ze daar als het ware over drijfzand liepen, en steeds verder wegzakten in de modder.
Vrijwel het oudste gebouw wat nog bestaat in mijn geboorteplaats, de oude dorpskerk.Volgens sommige verhalen zouden er graven onder de vloer liggen, en zouden er ‘s nachts mistvlagen in de kerk gezien zijn.
Naast de dorpskerk bevind zich een klein straatje met huizen uit het begin van de 20e eeuw. In een van deze piepkleine woninkjes woonde een jong gezin waarvan de moeder en haar zoon meenden dat ze niet alleen in het huis waren.
In Spijkenisse (het tegenwoordige Nissewaard) staan meerdere lage flats. In een van deze woonde een jonge vrouw die onze hulp inriep. Volgens haar zou de geest van een overleden Amerikaanse jongen regelmatig voor haar deur staan en bij haar binnen komen. Ook zou er een negatieve entiteit vaak haar slaapkamer bezetten.
komt binnenkort online!
heel snel nieuwe cases, o.a. Sas van Gent, Forteiland IJmuiden en Spookhuis Huissen!
Meer dan 21 cases. Deze zullen op deze webpage Z.S.M één voor één verschijnen!